Меган Маркъл беше „нападната“ с прегръдки

Стане ли дума за спонтанност по време на кралски разходки, вече знаем, че виновникът е принц Хари! По време на посещението им в Кардиф във вторник той насърчи малчуганите да „нападнат“ бъдещата му съпруга, Меган, с прегръдки.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Докато бившата актриса играеше Дженга с децата, половинката й ги забавляваше танцувайки на известни песни като Despacito. Тогава на принца му хрумнала щурата идея за групова прегръдка. „Хайде всички заедно да прегърнем Меган“, предложил Хари на малките си приятели. Годеницата му, която винаги обръща специално внимание на  децата, с радост прие да бъде „атакувана“.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Това беше трети кралски ангажимент на двойката за тази година. Инициативата започна с посещение на една от бедните области на Уелс – Тремофра. Целта на начинанието е да се постигне социално развитие чрез спорт. Не се изненадваме, че идеята идва именно от принц Хари. Още от ранните си години той е много атлетичен и подкрепя участието на спортни дейности в училищните програми.

Меган и годеникът й имат много общи интереси и ценности. Двамата се срещнаха и с група от млади жени, които са част от проекта UsGirls. Бъдещата булка е отдадена феминистка и обича да се включва в организации, които насърчават момичетата да спортуват. „Вие все още се усмихвате! Колко по-хубаво е да идвате тук отколкото да играете на PlayStation вкъщи,“ зарадва се Маркъл.

Една от младите госпожици имаше възможността лично да се срещне с годеницата на принца. 13-годишната Мари Кофи сподели, че Меган е не само изключително красива, но и много приятна компания.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author