Марк Зукърбърг и Присила посрещнаха дъщеря си Огъст

Основателят на Facebook и съпругата му станаха горди родители на още една дъщеричка – Огъст. Тя е бъде най-добрата приятелка на своята сестра Максима. Щастливият татко използва социалната мрежа, за да сподели новината чрез семеен портрет на четиримата.

Подобно, както и при раждането на първата им дъщеричка, Марк предложи своя бащински съвет към новороденото. Писмото започва с: „Добре дошла на този свят! Твоята майка и аз се вълнуваме толкова много да видим каква ще станеш. Когато сестра ти се роди, написахме писмо за света, в който се надяваме, че тя, а вече и ти ще израснете – свят с по-добро образование, по-малко болести, по-силни общности и по-голямо равноправие. Написахме го с всички преимущества в науката и технологиите, твоето поколение трябва да живее драматично по-добре от нашето и ние носим отговорността да свършим нашата част от работата за постигането на това. Въпреки че заглавията често се фокусират върху нещата, които са грешни, ние продължаваме да вярваме, че тези позитивни трендове ще спечелят. Оптимисти сме за твоето поколение и бъдеще“.

След това Зукърбърг насочва темата към детството и заявява, че иска дъщеря му да има най-хубавото: „Но вместо да пиша за израстването ти, искаме да поговорим за детството. Светът може да бъде сериозно място. Заради това е важно да отделиш време да излизаш навън и да играеш… детството е магическо. Само веднъж имаш шанса да бъдеш дете, така че не го прекарвай в тревоги за бъдещето. Имаш нас за това и ние ще направим всичко възможно да направим света по-добро място за теб и за всичките деца в твоето поколение. Огъст, обичаме те толкова много и се вълнуваме да поемем към това приключение заедно с теб. Пожелаваме ти живот изпълнен с радост, любов и същата надежда, каквато ни даваш“.

Фото: Facebook/Mark Zuckerberg

Redaktor2 Author