Мария Илиева: „Mi Amor“

Кралицата на българската поп музика зарадва феновете си във Варна с голям концерт в Летния театър. С много любов от над 2000 души бяха посрещнати най-големите ѝ хитове и премиерата на най-новия ѝ сингъл Mi Amor. Последваха и три биса, а обменът на музика и енергия се усещаше във въздуха.

На сцената с Мария Илиева бяха едни от най-големите български музиканти – Георги Янев (музикален директор на проекта; китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Младен Димитров – Mr Moon (програминг, синтезатор и перкусии), Милен Кукошаров (клавишни) и Васил Вутев (барабани).

Концерта откриха младите и талантливи музиканти NADI и Иван Тишев, а малко след тях на сцената излязоха Мария и музикантите ѝ и дадоха началото на близо двучасово вълшебство. Певицата смени два тоалета, а по време на кратка интермедия градуса на сцената повиши танцьорката Зени.

Мария Илиева във Варна

Maria Ilieva 3 - fotograf Ivaylo Kostadinov
Varna Leten teatyr - fotograf Ivaylo Kostadinov
Maria Ilieva 2 - fotograf Ivaylo Kostadinov
Varna Leten teatyr 2 - fotograf Ivaylo Kostadinov

Големият подарък за варненци беше премиерата на новия сингъл на Мария Илиева Mi Amor. Певицата го изпълни за пръв път на живо именно в любимия ѝ град Варна. Песента е дело на Da BeatFreakz – мултиплатинени американски продуценти, работили с Sean Paul, Elie Goulding, Mat Pokora, Kat DeLuna и мн. други, и по реакцията на публиката обещава да се превърне в безспорен хит.

Предстоят снимки на видеото към Mi Amor, а премиерата на песента ще бъде в началото на септември. Дотогава програмата на Мария е наситена с клубни участия по морето, а завръщането ѝ в София е с грандиозно музикално шоу на открито на 26.08.

Фото: Ивайло Костадинов

hello Author