Мария Илиева се довери на DJ Doncho

Месец след премиерата на Mi Amor, Мария Илиева представя ремикс към песента. Един от най-популярните български DJ-и – DJ Doncho, добавя свежест и ярко клубно звучене към най-новия сингъл на певицата.

Мария Илиева и DJ Doncho имат дългогодишно приятелство и редица успешни общи проекти зад гърба си. Идеята за ремикс на Mi Amor се ражда на премиерата на песента в София пред 30000 души – по време на концерта от турнето Happy Energy Tour, където Doncho е резидент.

„Doncho хареса много Mi Amor и това си пролича в работата му по ремикса,” споделя Мария. „Голям фен съм на стила му и съм много щастлива, че имах възможност да работя отново с него. Резултатът е супер, със сигурност ще се хареса на феновете на клубната музика”.

Видеото е ремиксирано от Виктор Антонов – Rikk, а комплимент към меломаните са бекстейдж кадри от снимачния процес, заснети от Ивомир Пешев.

Премиерата на Mi Amor (DJ Doncho Remix) ще бъде в Пловдив, където Мария Илиева има клубен концерт в събота, 14.10. Предстои и софийска премиера на 21.10.

hello Author