Мама Шерил осъзнава „колко много се нуждаеш да се грижиш за себе си“

Откакто миналия март роди сина си Беър, Шерил относително избягва светлините на прожекторите, но определено направи впечатляващо завръщане на тазгодишния филмов фестивал в Кан!

HELLO! разговаря със звездата, за да научи как се променя бюти режимът й след като стана майка и защо грижата за кожата й е приоритет номер 1…

Шерил, миналата година сподели, че бюти режимът ти е останал на заден план, откакто стана майка. Върна ли си го?

В известна степен. Имам предвид, синът ми е една годинка и трябваше да направя нещо. Бях бременна и имах пигментация по лицето, така че исках да коригирам това. Бих казала, че възвърнах бюти режима си след 6 месеца. Толкова дълго време е необходимо, за да се почувстваш отново човек.

Проявяваш ли постоянство, когато става дума за грижа за кожата?

Сега да. Осъзнаваш колко много се нуждаеш да се грижиш за себе си и да уважаваш тялото си много повече заради онова, което то може да прави. Грижата за кожата може да те накара да се почувстваш добре. И ако кожата ти е добра, гримът върху нея изглежда толкова по-добре. Има разлика. Вместо да опитвате да прикривате проблемите с грим, е истинска детска игра, ако кожата ви е хидратирана, изчистена и подготвена.

Кой е най-големият ти бюти кошмар?

Имам тъмни кръгове и пигментация заради бременността и отнема време, за да изчезнат. Използвах коректор на SkinCeuticals – работи, но изиска време. Като цяло смятам, че хората прекаляват с употребата на продукти. Нуждаете се единствено от малко количество серум и овлажняващ крем, защото кожата ви може да абсорбира по толкова. И трябва да правите това, което е подходящо за вашия тип кожа. Не си купувайте продукт, просто защото някой го обожава. Вие може да имате мазна кожа, а те – суха.

Някога усещала ли си тялото си съзнателно?

Да, според мен всички го правим, нали? В миналото съм се будила сутрин с мисълта „Защо не съм ходила на фитнес в продължение на месец?“ Не е приятно чувство и се научих, да не си го причинявам, защото тези визии остават с теб завинаги. Но да, определено трябваше да се справям с това в миналото.

Как съвместяваш майчинството с кариерата си?

Ами, баби и дядовци! И планиране. Планът е да не се проваля. Изключително съм организирана, когато става въпрос за бебето, защото така трябва да бъде. И ако планирам, тогава мога да ангажирам бабите и дядовците.

Фото: Instagram/@cherylofficial

Redaktor2 Author