Майли Сайръс проговори за раздялата си с Лиам Хемсуърт

Майли Сайръс най-сетне реши да разкаже за раздялата си с настоящия си любим Лиам Хемсуърт, която се случи преди четири години. По думите на певицата няма нищо лошо в това хората да се разделят и да се събират отново, в свободните отношения всеки може да прави, каквото си поиска.

Не ми харесва, когато някои двойки си поставят общи цели. Не мисля, че имам някаква зависимост от Лиам. Ако се разделите и после се съберете отново, това не е лошо, защото всеки има време да помисли на спокойствие. Тогава не знаех дали това е краят, дали сме се разделили завинаги, дали ще се съберем отново някога, но със сигурност знаех, че съм на правилния път“, казва Майли в свое скорошно интервю.

Певицата споделя, че тя никога не шпионира Лиам.

Доверявам се на Лиам. Когато бяхме разделени, ми беше тежко да го виждам с други, но се научих да контролирам емоциите си“.

Лиам също коментира раздялата им през 2013 година: „Беше много тежко. Тогава просто тръгнахме в различни посоки и явно така е трябвало да се случи. Бяхме много млади, но тогава взехме правилното решение. Имахме нужда от него“.

Happy #InternationalKissingDay! ??? Our first smooch 8 years ago! ❤️❤️❤️

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Любовта между Лиам и Майли се зароди през 2009 година на снимките на филма „Последната песен“. През 2012 двойката обяви своя годеж, но той не се състоя поради раздялата им през следващата година. След това Майли имаше отношения с Патрик Шварценегер. Слуховете за това, че Майли и Лиам са се събрали отново заедно, започнаха, когато двамата бяха забелязани да се прегръщат и целуват. По-късно тази информация се потвърди, като в социалните мрежи се появиха техни общи снимки от новогодишните празници. В знак на новородената им любов Лиам подари на Майли втора брачна халка.

Фото: Instagram/@mileycyrus

Redaktor2 Author