Любо Киров и Графа винаги викани на бис

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr
Любо Киров е един от любимите изпълнители на публиката. Традиционния му концерт в морското заведение Hacienda Beac донесе доброто настроение и доказа, че все още има голям интерес към качествената българска музика. Любо безспорно е синоним на отлични музикални превъплъщения. Аудиторията в Лозенец се забавляваше с големите хитове на бившият вокал на група „Те“, а аплодисментите не спираха през цялата нощ.

Владимир Ампов-Графа също успя да препълни малкия плаж на Лозенец и Hacienda по време на своето участие. Стотици пяха и танцуваха заедно със специалната звезда на вечерта, сред гостите се откроиха известния художник Хубен Черкелов и DJ Димо. Музикалните събития на това лято ще се запомнят и с бисовете, които отново изкараха на сцената небезизвестните музиканти. Скандиранията на феновете продължиха до малките часове на нощта, а красива заря освети небето и остави без дъх жителите и гостите на черноморското селище.

Лятото в Hacienda Beach продължава с пълна сила. На 31 август Игор Дамянов ще има свой самостоятелен концерт на сцената в Лозенец. На 1 и 2 септември любителите на нощния живот ги очакват ексклузивните диджей партита на резидентите Dimo BG и MR.K.
фото: Владо Василев

hello Author