Любимият продукт за красота на Дейвид Бекъм

Бившият футболист е една от най-популярните знаменитости не само в спорта, но също в модата и кино индустрията! Дейвид Бекъм наскоро представи новата си козметична мъжка линия House 99. Англичанинът сподели пред милионите си почитатели, че единственият продукт, който използва за да изглежда млад, е маска за лице. „Това е единственото, което наистина обичам да правя. Със сигурност не бих го споделил в Instagram! След тежък ден наистина ми носи удоволствие да си сложа маска за лице, докато си лежа в леглото и гледам телевизия,“ разкри любимият на Виктория Бекъм.

Дейвид призна, че ежедневието му е прекалено натоварено и не успява да спазва определен режим за разкрасяване. На първо място той е баща на четири деца и предпочита да прекара свободното си време с тях, а не работейки върху външния си вид. „Харесвам простичките неща. Винаги хидратирам кожата си, използвам крем за ръцете и под очите си. След къпане обикновено си слагам и някакъв продукт на косата. Харесва ми шампоана за сгъстяване и уплътняване. Когато си на определена възраст, наистина може да помогне“ призна легендарният футболнист.

Новата козметичната серия на Бекъм е резултат от сътрудничеството му с L’Oreal и се състои от 21 продукта, с които господата могат да се погрижат за тялото, кожата и косата си. Името на марката House 99 е вдъхновена от годината на сватбата на семейството, раждането на сина им Бруклин и успешният сезон на „Манчестър Юнайтед“, през който отборът спечели три футболни трофея. Модната икона сподели, че освен външният вид, за него е важно да се чувства добре, когато пробва нови козметични продукти. „Създадох House 99, за да вдъхновя хората да експериментират с правилната козметика, която ще ги накара да се чувстват пълноценни“, Дейвид изрази вълнението си.

Фото: Instagram/@davidbeckham

Redaktor2 Author