Луна Симон Стивънс и още звезди с нови домашни любимци

Мнозина приютяват в къщите си домашни любимци от кучета и котки до папагали, чинчили и змии. Животинчетата внасят една необикновена атмосфера във всеки дом и обогатяват човека, като го правят по-отговорен, любвеобилен и толерантен. Повечето известни личности също избират да увеличат членовете на семейството си, като приемат сладки и невинни същества, за които сега ще ви разкажем по-подробно…

Криси Тейгън и Джон Леджънд имат ново попълнение към тяхното семейство. Новото приятелче на дъщеря им Луна е малкият, чаровен булдог Пепър, който ще прави компания на другите две кучета на двойката – Пипа и Бъди.

Meet the newest addition to the krew @porkybasquiat ?

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър представи новия си домашен любимец в Instagram – малко синеоко хъски. Актрисата със сигурност трябва да очаква много продължителни и изтощаващи разходки, невъобразимо количество налична енергия, сладка лудост, но и много подарена любов от това малко и диво „вълче“.

Хилари Дъф наскоро направи добро дело, като осинови малко черно кученце от приют чрез Instagram. Животинчето се казва Момо и е смесица между няколко породи, една от които е лабрадор. Актрисата даде добър пример на феновете си, които могат да я последват в тази благородна постъпка и да подарят нов живот на някое изоставено кученце.

Nuevo miembro en la familia, Tina!/ the new Member of the family! Tina! ? ??#tinathepiggy #loveanimals #kids #cute #baby #cuddly

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Елза Патаки изненада всички преди една година, когато в Instagram показва новото попълнение към семейство Хемсуърт – прасенцето Тина. Двойката е голям почитател на конете, но както изглежда и на други видове животни.

#Demi4Fabletics @fabletics @fableticseu ?

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

След смъртта на кучето си Бъди Деми Ловато се сдоби с ново кученце – Батман, с което често споделя снимки в социалните мрежи. Певицата доказва, че веднъж докоснеш ли се до кучешката любов, ти е трудно да останеш и секунда без нея.

Иън Съмърхолдър и Ники Рийд са известни с това, че много често осиновяват кучета и котки и постоянно увеличават членовете на своето семейство. Двамата са активни в организациите насочени към прекратяването на изоставянето на кучета и котки и се определят като хора, които обожават всички животни.

Това са новите попълнения в семействата на знаменитостите. Със сигурност има какво да научим от тях, а това е именно да бъдем по-добри и благородни. Всеки, който има възможността да помогне на едно животно и да му даде втори шанс, би трябвало да го направи. Това е въпрос на състрадание и милосърдие, на което се учим всеки ден с примерите, които ни дават хора като Иън Съмърхолдър, Ники Рийд, Хилари Дъф, и други.

Текст: Ванеса Николова

Фото: Instagram/@chrissyteigen

Redaktor2 Author