Лудо търсене на богатство в новите епизоди на „Злато в Берингово море“

В продължение на повече от век бреговете и водните пътища на Ноум, Аляска са притегателен магнит за трудолюбиви мечтатели. Всички искат да намерят богатството. Именно там са се пресекли много пътища на амбициозни златотърсачи, за които страхът се е превърнал в непознато чувство. Новите епизоди на поредицата „Злато в Берингово море“ ще ви запознаят с опасното ежедневие на златотърсачите, от 29-и септември, в 20:00 ч. по Discovery Channel.

Златотърсачи са печелили и губили неведнъж състояния в стремежа си към съкровищата на Берингово море. Скалният нос се е превърнал в миниатюрен „Див Запад“, който привлича все повече и повече мечтатели за злато. А градче от палатки и бараки по брега се разраства с всеки изминал ден. Всички са нахъсани да открият колкото се може повече злато. Опасността ги привлича, а конкурнцията ги прави безскрупулни.

Тази година новият сезон започва, след като ударът на стойност 2 милиона долара на Шон Помренке е размътил умовете на златотърсачите. Надушвайки богатство във водата, Крис Кели води екипа си на скалата с надежда да открие златна жила. Както обикновено, препитанието и репутацията на всички са заложени на карта. Дали ще успеят да открият това, за което бленуват или пък ще загубят и малкото, което имат?

Не пропускайте да разберете какво ще поднесе съдбата и дълбоките води на Берингово море на златотърсачите в новите, вълнуващи епизоди на „Злато в Беринготово море“ на Discovery Channel от 29-и септември, от 20:00 ч.

hello Author