Лили Иванова тръгва на европейско турне

През есента на 2017 Лили Иванова ще изнесе 3 големи концерта в градовете Берлин, Мадрид и Милано. На 3 ноември най-голямото име в българската поп музика ще изнесе концерт в зала Tempodrom в Германия. Три дни по-късно ще може да я чуе публиката в Испания в зала Teatro Lope de Vega. А на 6 декември изпълнителката ще развълнува почитателите си в Teatro Carcano, Италия.

В концерта ще вземат участие музикантите: Ангел Дюлгеров, китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов – Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев – ударни, Орлин Цветанов – цигулка. Програмата на турнето ще включва емблематични хитове, както и песните от най-новия безименен албум, който излезе в продажба през юни.

Залите, в които ще се проведат концертите са едни от най-престижните във всеки от градовете.
Tempodrom е втората по големина зала в Берлин. Капацитетът за концерта на Лили Иванова е 3 114 седящи места. През годините залата е била домакин на изпълнители като Seal, Leonard Cohen, Janet Jackson, Bob Dylan, Iggy Pop, Chris Norman, Kim Wilde и много други.
Лили Иванова е първият български изпълнител, който ще изнесе концерт на тази сцена.

Teatro Lope de Vega е една от най-емблематичните сцени в Мадрид. С капацитет от 1445 места, впечатляващата зала също ще бъде домакин за първи път на български изпълнител.

Teatro Carcano се намира на един от основните булеварди в Милано и е сцена на редица значими събития. С капацитет от 1 000 души, концертът на Лили Иванова ще бъде най-голямото събитие на български изпълнител в Милано.

Специално за турнето е създаден сайтът www.liliivanova.com с подробна информация за концертите. Официалната страница на турнето във „Facebook” e Lili Ivanova Tour 2017

Билети за концертите могат да бъдат закупени от сайтовете Eventim.bg и Ticketportal.bg

Фото: PR

Redaktor2 Author