Лив Тайлър е новото вдъхновение на Triumph

Глобалната марка, лидер в дамоското бельо Triumph обяви, че актрисата Лив Тайлър за лицето на Triumph Essence за световната си кампания есен/зима.

Женската чувственост и увереността на тялото е уловена от легендарния моден фотограф Rankin, който улови в кадър новата вълнуваща посока на Triumph Essence.

Елегантна и съблазнителна, Triumph Essence предлага бельо, за всеки стилен гардероб на всяка модерна жена. Този сезон премиум линията се отличава с деликатни луксозни материи, дантела и съблазън на високо ниво..

Сюзън Маккена, Глобален ръководител на Триумф споделя: „Лив Тайлър е олицетовение на Triumph Essence. Красива, елегантна и излъчваща женска увереност. Тя наистина е модерна жена във всеки един смисъл на думата. Това е истинският й дух, който се съвпада с новата ни кампания за Triumph Essence и ние сме развълнувани да работим с нея.“

Лив Тайлър отговаря: „За мен е огромна чест да работя с Triumph, марка, която познавам и се възхищавах от толкова години. Тя има такава история! Колекцията Triumph Essence е наистина специална. Нямам търпение линията да бъде в продажба и всички жени да усетят, докоснат и насладят на онова, което аз вече познавам. „

Линията е в продажба от октомври 2017 г.

hello Author