Лепа Брена, Цеца и Желко Йоксимович почиват на морето

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

В разгара на сезона най-обичаните сръбски изпълнители се отдадоха на заслужена почивка със семействата си, като за целта избраха едни от най-изкушаващите дестинации на морето.

Символът на сръбската сцена Лепа Брена и съпругът й известният сръбски тенисист Слободан Живойнович – Боба, избраха за своята 10-дневна ваканция Адриатическо море и Хърватия. Юго-легендата, която на 18 декември ще зарадва родните фенове с концерт в „Арена Армеец“, пожела да се наслади на изумително красивия залив Мали Лошин, част от Далматинските острови. В изисканата обстановка на най-луксозния комплекс в района, звездата и съпругът й се отдадоха на пълноценен отдих. Самата Брена пък показа отлична форма и екстремен дух, като се забавлява сред вълните на джет.

По традиция кралицата на Балканите Цеца отново ще релаксира в югоизточната част на крайбрежието на Кипър – Агия Напа, където се намира великолепната вила на певицата. Освен с модерен луксозен интериор, басейн с впечатляващи размери, разкошна гледка към морето, в двора на имението е построен и параклис. Именно къщата в Кипър е любимото място на изпълнителката на хита Trepni, където тя обича да прекарва всяка свободна минута с децата и семейството си.

Гръцката столица е изборът на най-обичания мъжки глас на Балканите – Желко Йоксимович. Сръбският виртуоз, който очакваме на 20 октомври в Зала 1 на НДК, заедно със съпругата си Йована и сина си Коста прекара ваканцията си с много слънце и добро настроение в Атина. Тъй като чаровната водеща е в напреднала бременност, това ще бъде и последната почивка за щастливото семейство през лятото. Очаква се наследниците на Желко да се появят през октомври.

Сръбските звезди избраха да почиват на море

За всички фенове на Лепа Брена концертът й в София ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. В Лондон пък ще могат да я чуят на живо на 29 септември в зала Troxy. Начало 20:00 часа.

Спектакълът на Желко Йоксимович DVA SVETA ще зарадва родната публика на 20 октомври в зала 1 на НДК.

Билети и за трите събития търсете в мрежата на Eventim.

Фото: PR

Redaktor2 Author