Лепа Брена, Цеца и Желко Йоксимович почиват на морето

В разгара на сезона най-обичаните сръбски изпълнители се отдадоха на заслужена почивка със семействата си, като за целта избраха едни от най-изкушаващите дестинации на морето.

Символът на сръбската сцена Лепа Брена и съпругът й известният сръбски тенисист Слободан Живойнович – Боба, избраха за своята 10-дневна ваканция Адриатическо море и Хърватия. Юго-легендата, която на 18 декември ще зарадва родните фенове с концерт в „Арена Армеец“, пожела да се наслади на изумително красивия залив Мали Лошин, част от Далматинските острови. В изисканата обстановка на най-луксозния комплекс в района, звездата и съпругът й се отдадоха на пълноценен отдих. Самата Брена пък показа отлична форма и екстремен дух, като се забавлява сред вълните на джет.

По традиция кралицата на Балканите Цеца отново ще релаксира в югоизточната част на крайбрежието на Кипър – Агия Напа, където се намира великолепната вила на певицата. Освен с модерен луксозен интериор, басейн с впечатляващи размери, разкошна гледка към морето, в двора на имението е построен и параклис. Именно къщата в Кипър е любимото място на изпълнителката на хита Trepni, където тя обича да прекарва всяка свободна минута с децата и семейството си.

Гръцката столица е изборът на най-обичания мъжки глас на Балканите – Желко Йоксимович. Сръбският виртуоз, който очакваме на 20 октомври в Зала 1 на НДК, заедно със съпругата си Йована и сина си Коста прекара ваканцията си с много слънце и добро настроение в Атина. Тъй като чаровната водеща е в напреднала бременност, това ще бъде и последната почивка за щастливото семейство през лятото. Очаква се наследниците на Желко да се появят през октомври.

Сръбските звезди избраха да почиват на море

ceca-kipar
ceca-kipar
Zeljko_Jovana_Atina
CECA_vila
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lepa-Brena
CECA_paraklis
CECA_Kipur
CECA_basein
Boba-i-Brena

За всички фенове на Лепа Брена концертът й в София ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. В Лондон пък ще могат да я чуят на живо на 29 септември в зала Troxy. Начало 20:00 часа.

Спектакълът на Желко Йоксимович DVA SVETA ще зарадва родната публика на 20 октомври в зала 1 на НДК.

Билети и за трите събития търсете в мрежата на Eventim.

Фото: PR

Redaktor2 Author