Лепа Брена екстравагантна на Sarajevo Film Festival

Иконата на сръбската музикална сцена Лепа Брена се появи в целия си блясък на червения килим за 23-то издание на Sarajevo Film Festival (SFF). Легендарната певица, която очакваме на 18 декември в Арена Армеец“, очарова медиите и всички присъстващи с изключително екстравагантен тоалет. Впечатляващата визия на изпълнителката на Ti si moj greh беше допълнена от ефектни аксесоари в прическата.

Певицата беше гост на звездното събитие по покана на кинозвездата Емир Хаджихафизбегович, отличен с приза „Най-добър чуждестранен актьор“ през 2012 в Ниш. Двамата присъстваха на премиерата на филма „Жаба“ с участието на Емир, който бе определен от критиците за едно от най-силните заглавия сред селектираните ленти, представени на кинофестивала. Специално за SFF в сърцето на Сараево от Холивуд пристигнаха редица именити звезди, сред които и видният американски режисьор и три пъти носител на „Оскар“ Оливър Стоун.

За всички почитатели на Лепа Брена у нас, концертът й в София ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Фото: Feda Krvavac/klix.ba/RAS Srbija

Redaktor2 Author