Лари Кинг се пребори с рак на белия дроб

Тази година легендарният телевизионен водещ Лари Кинг тайно е водил борба срещу рак. 83-годишният журналист е научил притеснителната новина за заболяването при рутинно посещение при лекар.

Звездата обясни, че след преглед и ядрено магнитен резонанс докторът открива нещо и му  съобщава, че нещо не е съвсем наред. „Казаха, че петното изглежда съвсем малко.“ След още изследвания установяват: „Имаш рак на белия дроб, но изглежда много малък, в начален стадий“.

Фактът, че откриват злокачествения тумор в ранен етап, прави Лари голям късметлия, защото успяват да го премахнат успешно, заедно с 20% от белия му дроб.

„Докторът ми каза: „Беше злокачествен, но в първи стадий. Ако беше останал и не го бяхме открили, щеше да имаш проблеми след 2 или 3 години, но го намерихме и ти си късметлия“, сподели Лари част от разговора си с лекаря.

Въпреки че спира цигарите през 80-те, докторите са категорични, че тютюнът, който Лари е вдишал, е свързан с рака. Днес Лари се чувства по-добре от всякога и няма намерение да се оттегли от светлините на прожекторите.

„Победих толкова много неща, свързани със здравето ми, за да се чувствам толкова добре сега. Нямам планове да се пенсионирам. Никога не съм се чувствал по-добре от сега“, категоричен е Кинг.

Фото: Instagram/@creativeprinciples

Redaktor2 Author