Кристиано Роналдо почитател на творчеството на Ал Бано

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо се оказа почитател на италианската легенда Ал Бано, който очакваме у нас с впечатляващ спектакъл на 5 октомври в Арена Армеец. За афинитета на голмайстора към едни от най-големите италиански хитове Felicità и Libertà, стана ясно след финала на Шампионска лига в Кардиф, на който Албано Каризи присъства заедно с наследника си – Ал Бано-младши. След вълнуващата победа на Реал над Ювентус, синът на великия музикант се снима за спомен с португалския футболист и именно тогава Роналдо споделя с тях, че е голям фен на италианската музика.

Синът на Ал Бано, който е негово копие, е голям футболен фен, а негов идол е именно Роналдо. Фотографията, запечатала срещата им пък е публикувана в социалните мрежи и бързо събира хиляди коментари, харесвания и споделяния. Класикът на италианската музика има 5 деца от бившата си съпруга и сценична партньорка Ромина Пауър, както и син и дъщеря от ТВ водещата Лоредана Лечизо.

На 5 октомври един от най-великите музиканти в света ще излезе на сцената на Арена Армеец, подкрепен от виртуозите от Софийска филхармония, за да представи всичките си големи хитове – Felicità, Libertà, Sempre sempre, Sharazan, Nostalgia Canaglia. Освен вечните класики на мега-звездата, публиката в най-голямата зала у нас ще чуе още и новите песни на Албано Каризи, част от двойния му албум Di rose e di spine.

Символът на италианската музика Ал Бано и Софийска филхармония ще изнесат един специален концерт в зала Арена Армеец на 5 октомври от 20:00 ч. Билетите са на цени от 30 до 70 лв.

Фото: PR

hello Author