КРАСИВАТА ТЕЛЕФОНИСТКА ОТ МЮЗИКЪЛА ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ ПОКОРИ И СЪРБИЯ

Красотата на чаровната актриса и модел Диляна Попова, която е част от най-големия мюзикъл, правен някога у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, бе оценена подобаващо и от западните ни съседи. Телефонистката от комедийния спектакъл, който ще има второ представление на 28 април в Арена Армеец, предизвика небивал интерес сред феновете на една от най-големите сръбски звезди на музикалната сцена – Саша Ковачевич. Поводът е новият клип на поп изпълнителя, в който Диляна е в ролята на неговата любима.

Премиерата на емоционалната балада „Bez tebe me nema“ бе едва преди три дни, но вече обещава да се превърне в голям хит. Само за броени часове в сайтовете за видеосподеляне и социалните мрежи песента събра близо 2 млн. гледания и редица позитивни коментари, повечето от които по адрес на красивата българка. Самата Диляна също сподели в страницата си в Instafram новото парче, а посланието, което остави под видеото е: „Новото видео на моя сръбски приятел sashakovacevic. За мен бе удоволствие да работя с теб!“

Другата интересна новина е, че след предпочитаните от Ковачевич Тайланд и Лондон като любими дестинации за снимки на своите високобюджетни клипове, сега поп певецът избра именно София като локация за кадрите на видеото. Това в комбинация с участието на Диляна Попова в него несъмнено ще направи парчето изключително популярно и харесвано не само в Сърбия, но и у нас.

Клипът на Саша Ковачевич с участието на Диляна Попова може да видите:

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ 2018 г.:

  • София – 28 април, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. Цена на билетите: от 40 до 70 лева.
  • Пловдив – 30 април, зала „Колодрум“. Начало 20:00 часа. Цена на билетите: от 20 до 70 лева.

 

hello Author