Красавиците под въпрос в Русия, балканска певица партнира на Уил Смит

Колко от най-пленителните половинки на световните футболни звезди на живо ще присъстват по стадионите на Световното първенство в Русия е все още под голям въпрос. Мнозина пък се надяват да зърнат там например семейството на Лео Меси, но дали това ще стане факт, скоро ще разберем. Част от селекциите, които се класираха за най-големия форум вече информираха играчите си за специални правила относно половинките си. Например футболистите от английския национален отбор ще трябва сами да поемат разходите и да платят по 10 000 паунда всеки, ако искат техните жени или приятелки да ги гледат как играят на живо. Жената на Джейми Варди – Ребека, гаджето на Деле Али – Руби Мае и годеницата на Хари Кейн – Кейт вече са заявили пътуванията си, а Англия стартира срещу Тунис на 20 юни. А само от представянето на Англия зависи колко дълго красавиците ще останат в Русия. Дали „Трите лъва“ ще започнат с победа, дали ще излязат от групата си и още много варианти за допълнително забавление и то с бонуси покрай Мондиала се предлагат от bet365.

Световното първенство по футбол ще бъде в 11 руски града от 14 юни до 15 юли.

А междувременно Аржентинската футболна асоциация пък се постара да подготви местните футболистите, треньорите, други официални лица и журналисти, които ще пътуват за Световното първенство. За тази цел бе раздаден наръчник за това как да се държат в страната. Освен описания за живота и културата в Русия, за езика и храната, е  включена глава и за местните жени, и как те могат да бъдат съблазнявани. “Руските жени са като всички други – обичат да им се обръща внимание, държат на хигиената, трябва да ухаете на хубаво, да сте добре облечен. За тях първото впечатление е много важно”, пише сред напътствията. Скоро след първото разпространение на наръчника обаче се оказа, че въпросната част относно рускините, е бил премахнат.

Едно е сигурно – Мондиалът в Русия ще „роди“ нови звезди не само на зеления терен. Певицата от малката балканска държава Косово Ера Истрефи получи огромната чест да изпълнява химна на Мондиал 2018 заедно с Уил Смит и Ники Джам, като в изпълнението е замесен е и американският музикален продуцент DJ Diplo. Родената през 1994 г. в Прищина прелестна дама получи международна известност след издаването на сингъла ѝ „BonBon“, често сравняван със стила на Риана и Сиа.

Уил Смит публикува в профила си в Инстаграм снимка с Ники Джем, който държи в ръце официалната футболна топка на световното първенство през 2018 г. В текста към снимката Смит написа: „Ники Джем – Дипло – Истрефи – Уил Смит. Веднъж се живее. Хайде да живеем на пълни обороти“.

ФОТО: Virginia Records / Sony Music Entertainment и FIFA

hello Author