КРАЛСКИТЕ ОСОБИ СЪЩО ПЛАЧАТ… или защо синята кръв може да е всичко друго, но не и болкоуспокояващо

Няма начин да сте пропуснали сериала „Кралски особи“, който разказва за живота на модерно британско кралско семейство. Макар да живеят в лукс, да се къпят в шампанско и най-тежкият им фитнес да представлява балансираното ходене по палубата на яхтата, те също имат своите несгоди.

Извън разкоша на кралските покои дори героинята на сексапилната Елизабет Хърли – ледената кралица Хелена – изпитва чувства и среща проблемите на простосмъртните. Така че, макар да са със синя кръв, нито принцовете, нито принцесите са застраховани от болката. Защото тя – болката – навестява всеки, когато и както си поиска – без да се интересува удобно ли е, с кого е, кой е и с какво се занимава. Независимо колко е велика една жена, ако и тя, подобно на героините в интригуващия сериал, поддържа безразборни сексуални отношения, ще си има главоболия … или „другоболия“. Вероятността да я застигнат симптоми като парене при уриниране, щипене, остри болки ниско в коремната област и цялостен дискомфорт е много голяма. Циститът не прощава на никого – той няма нито класови, нито расови, нито икономически предпочитания . Ето защо от него е страдала всяка втора дама на планетата, а честите позиви за уриниране могат да провалят както обсъждането на детайли около Третата световна война на държавна кръгла маса, така и обсъждането на оня сладур от снощи с приятелка в кафенето. Режещата болка пък е способна да направи и най-добре обучената кандидат-принцеса да изглежда меко казано нелепо на снимките от последния международен фестивал. Дори и едно време да се е смятало, че бактериалните инфекции са присъщи на нисшите класи в обществото, днес знаем, че това далеч не е така. Добре известната причина за инфекциите на уринарния тракт е E.coli, която нормално обитава не търговския център, а дебелото черво. Така че никой не е застрахован от възпалението, което тя може да причини, и неговите изключително неприятни последствия.

Ако и вие страдате от подобни оплаквания, вероятно циститът вече е в действие. И макар той да не се смята за тежко състояние, болката, която често го съпътства, е непоносима. И да, кралските особи могат да отменят всички свои aнгажименти, вероятно могат да отложат и някоя война, но вие сте необикновени градски момичета и знаете, че не бива да спирате – да работите, да се забавлявате, да живеете. Много конспиративни теории твърдят, че и до днес коронованите се лекуват от магьосници, знахари, вълшебни лечители и тайни гадатели. Ние не знаем дали това е така, но пък ще ви издадем една тайна съставка, която, сигурни сме, те също биха искали да знаят – това е северноамериканската червена боровинка. Този специален сорт боровинка вирее само в Северна Америка и Канада и няма нищо общо с този, който сте виждали на щандовете у нас. Тя притежава доказаното свойството да блокира упоритата E.coli, като не й позволява да се закрепва за стените на пикочните пътища. По този начин възпрепятства нейното колонизиране и така бактерията бива лесно и естествено изхвърлена от уринарния тракт. За да се сдобиете с американска червена боровинка, не е необходимо да си купувате билет за презокеански полет – просто скокнете до близката аптека. Там потърсете Urinal Akut(R), който е създаден именно на нейната основа и осигурява много висока концентрация, равняваща се на близо 900 г от плода в 1 дневна доза. Затова само две таблетки дневно дават бърз ефект още на първия ден. По време на инфекцията E.coli инфектира тъканите на пикочния мехур и това води до киселинно рН на урината, което от своя страна активира рецепторите за болка и е причина да усещате силен дискомфорт, парене и щипене . Стандартният начин за реакция обикновено е Всеки знае Urinal Akut помага.• прием на болкоуспокояващи. В голяма част от случаите те действат чрез притъпяване усещането за болка, а регулярната им употреба може да навреди на организма. Друг поестествен метод е алкализирането на урината, което естествено ще доведе до по-високо рН и намаляване симптомите на щипене и парене.

Най-често прилаганият метод в такива случаи е приемът на цитрати. Такъв продукт с висока цитратна концентрация е Urinal(!) Express рН. Благодарение на богатото си съдържание на калиев и натриев цитрат, както и екстрактите от бяла бреза и американска червена боровинка, той осигурява скоростно алкализиране на урината за балансирана рН среда в пикочния мехур.

И ако кралските особи са длъжни да пратят до аптеката някой от антуража си, то вие се радвате на далеч по-голяма свобода и може да скокнете до най – близката дрогерия … когато си пожелаете. Вземете си една опаковка Urinal Akut“ за бърз ефект и Urinal“ Express рН за скоростно алкализиране, за да бъдете точно толкова подготвени за лятото, колкото и всяка държаща на себе си и здравето си дама. А и злите езици говорят, че българското Черноморие е все по-предпочитано място за почивка от различни знаменитости, така че никога не се знае дали някъде около баровете на Градина, тичаща с мокра коса по парещия пясък, няма да се срещнеш твоя принц …

hello Author