Кралица Максима и дъщерите ѝ зашеметяващи в нови портрети

Жените с кралско потекло в Холандия са готови да се покажат отблизо! Холандското кралско семейство разпространи новите портрети на кралица Максима и трите ѝ дъщери – принцеса Катарина-Амалия, принцеса Алексия и принцеса Ариане.

Великолепните кадри са уловени от фотографа Ървин Олав на 18 април 2017. Целта им е да отбележат 50-ия рожден ден на крал Вилем-Алексадър.

Koningin Máxima #queenmaxima #koninginmaxima #koningin #nederland #netherlands #portretfoto #maxima

A post shared by Queen Maxima (@queen.maxima) on

Съпругата на монарха (46) и децата им позират с лице и директен поглед към камерата, докато русите им коси падат свободно около лицата им. По-рано през годината гордият баща сподели във връзка с кралица Максима, с която са женени от 2002 година: „Едва сега започваме. Заедно сме само от 18 години. Можем да бъдем щастливи заедно дълги години. Тя е критик, но също така е грижовна и опрощаваща, когато съм капризен. Тя е много специална жена. Имам изключителен късмет да я срещна“.

Prinses Amalia #prinsesamalia #princessamalia #nederland #netherlands #amalia

A post shared by Queen Maxima (@queen.maxima) on

Междувременно дъщерите му Амалия (13), Алексия (12) и Ариане (10) са неговите „лъчезарни дами“. През април той призна, че иска първородната му рожба Амалия да е намерила себе си, преди един ден да се качи на трона. „Първо трябва да опознаеш себе си. На това наблягам непрекъснато при Амалия“, това призна кралят пред холандският писател Вилфрийд де Йонг.

Prinses Alexia #prinsesalexia #princessalexia #nederland #netherlands #alexia

A post shared by Queen Maxima (@queen.maxima) on

Той допълни: „Продължавам да повтарям: знайте собствените си граници. Пътувайте навсякъде. Допускайте грешки, колкото е възможно по-далеч от очите на обществото. Аз го правих, доста. Фестивали, купони и още много – открийте границите си. Хубаво е да го направите, без да е в полезрението на обществото“.

Prinses Ariane #prinsesariane #princessariane #nederland #netherlands #ariane

A post shared by Queen Maxima (@queen.maxima) on

Фото: Instagram/@queen.maxima

Redaktor2 Author