Крадецът на „Оскар“-а на Франсис Макдорманд е заловен

Франсис Макдорманд и нейният „Оскар“ са отново заедно, след като статуетката беше временно открадната от Govenor’s Ball след бляскавата церемония. Мъж взема наградата ѝ и прави опит да избяга, но е арестуван.

По данни на TMZ часове преди актрисата да отпразнува победата си в категорията „Най-добра актриса“ за ролята си в „Три билборда извън града“, крадецът е бил сниман със статуетката преди за избяга с нея. Изображението е било споделено в Twitter, за да го хванат.

След като сигнализират на охраната, те го откриват и го предават на полицията. Говорител на звездата съобщи след инцидента: „Фран и Оскар отново са заедно и се наслаждават на In-N-Out бургер“.

60-годишната звезда изнесе емоционална реч, когато приемаше престижната си награда. Тя помоли номинираните Мерил Стрийп, Сирша Ронан, Марго Роби и Сали Хокинс да се изправят заедно с нея. „Мерил, ако ти го направиш, всички ще го направят, хайде“, каза Франсис. „Огледайте се, дами и господа, защото ние всички имаме истории за разказване и проекти, които се нуждаят от финансиране. Не говорете с нас за тях на партитата довечера. Поканете ни във вашите офиси след няколко дни, или заповядайте в нашите, ако ви е по-удобно, и ние ще ви разкажем всичко за тях.“

Фото: Instagram/@francesmcdormandworld

Redaktor2 Author