Концертът на Васко Василев – разпродаден

Над 3 000 души ще станат свидетели на единствения концерт на Васко Василев тази година, който ще се проведе на 10 декември в зала 1 на НДК и който вече е напълно разпродаден.

За поредна година концертът е с подкрепата на Лидл България. Партньорството между веригата и виртуозния цигулар отразява стремежа на компанията да подкрепя стойностното изкуство, да го прави достъпно за хората и да им предоставя повече възможности за пълноценен начин на живот и безценни моменти с хубавата музика.

На сцената на зала 1 на НДК световноизвестният цигулар ще излезе в компанията на солистите на „Ковънт гардън“ и бенд от 11 души от различни националности. Музиканти от Италия, Англия, Аржентина и Испания ще се качат на една сцена с Васко Василев и ще бъдат част от виртуозния спектакъл. Както винаги, най-младият концертмайстор на оркестъра към Кралската опера в Лондон ще разчита на своя най-верен музикален партньор – около 307-годишна цигулка Амати, от която съществуват само десет екземпляра в цял свят.

„Една от основните цели на Лидл България винаги е била да дава възможност на колкото се може повече хора да се докосват до качественото изкуство и да общуват пълноценно с него. Дългогодишното ни партньорство с имена като Васко Василев и Лили Иванова отразява именно този наш стремеж. Затова изключително се радваме се, че за поредна година хиляди хора ще бъдат част от вълнуващия свят на музиката и изпълненията на един от най-виртуозните ни и доказани цигулари – Васко Василев“, коментира партньорството Милена Драгийска, Главен изпълнителен директор на Лидл България.

 

hello Author