Колийн Руни сподели снимки на сина си Клей за рождения му ден

Честит рожден ден на сина на Колийн и Уейн Руни – Клей! Очарователното момче навърши 5 години и гордата у майка отбеляза повода подобаващо.

В Instagram акаунта си майката на четири деца публикува колаж със снимки на малкото си момче, придружен от описание: „Днес нашето специално малко момче навърши 5!!! Толкова много те обичаме Клей”.

Our special little boy is 5 today!!! We love you so much Klay xxx ❤️

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Втория им син по-възраст за втори път се сдоби с по-малко братче, когато в начато на годината се роди Кас. Семейство Руни има още две деца – Кит (2) и Кай (8).

My boys 💙💙💙💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Миналия месец Колийн говори открито за семейството си пред HELLO!: “Да преминеш от три на четири не е толкова голям шок, по-скоро е възрастовата разлика. Тази е най малката, която съм правила. Кит тъкмо навърши две години, когато родих Кас. Той самият е още бебе. Това е хубаво, балансът е добър и мрежа за подкрепление е страхотна”, сподели съпругата на Уейн.

Колийн изрази признание и към родителите си Тони и Колет, които живея на 1 час разстояние от нея и й помагат с грижите за децата. „Майка ми и баща ми вършат толкова много неща. Ако се нуждая от тях, ще се отзоват. Фантастични са. Те ще дойдат през уикенда или в работни дни, ако ги помоля да дойдат. Бабите и дядовците са чудесни”, заяви тя.

През юни двойката ще отпразнува 10-тата си годишнина и Колийн разкри пред HELLO!, че „в бъдеще” ще иска да си подновят брачните клетви, но не сега.

„Не, ако трябва да бъда честна, не ми е струва, че е изминало толкова дълго време, откакто се оженихме. Направо лети! Към момента не, но може би в бъдеще. Моята майка и баща подновиха своите брачни клетви няколко пъти, те са женени от 30 и няколко години. Ще го обмисля в бъдещето, но не сега”, призна Колийн.

Фото: Instagram/@coleen_rooney

 

Redaktor2 Author