Киара Ферани е бременна с първото си дете

Една от най-известните блогърки Киара Ферани скоро ще става майка. Поне така твърдят италианските медии. Тези слухове се появиха след последните публични появи на Киара. На Международния кинофестивал във Венеция и на Седмицата на модата в Ню Йорк блогърката се появи в тоалети, които ясно оформяха закръгленото ѝ коремче. Ферани все още не е потвърдила официално.

#TheBlondeSaladGoesToNewYork

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Почитателите ѝ вярват, че бащата на детето трябва да е италианският рапър Федерико Лучия, по-известен под псевдонима Fedez. Двамата влюбени се сгодиха през май тази година. Предложението се случи по време на концерт, когато Федерико извика Киара на сцената, падна на едно коляно и я попита дали иска да стане негова съпруга. Пред погледите на хиляди фенове тя отговори с „Да“.

Instagram pic vs. real life ? #TheBlondeSaladGoesToNewYork

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Киара и Федерико са заедно вече почти година. Киара казва, че рапърът не вярва в брака, но заради нея е готов да направи тази промяна в живота си.

Срещаш се с един човек и изведнъж осъзнаваш, че си допадате“, сподели Федерико. „Той е твоето липсващо парче от пъзела. Моето е Киара. И не ме интересува, че някои хора смятат, че отношенията ни са фалшиви. Ние сами знаем какво чувстваме един към друг. Да се влюбиш в Киара е неизбежно: тя е красива и винаги казва това, което мисли“.

Фото: Instagram/@chiaraferragni

Redaktor2 Author