Кейт Хъдсън е обмисляла музикална кариера

Завидна е лекотата, с която Кейт Хъдсън може да пресъздаде усещането за шик от 40-те! В последното си интервю 38-годишната актриса сподели някои интересни факти за себе си.

Още от малка тя е искала да радва своите родители. „Бях доста послушно малко момиче. Не съм се бунтувала срещу родителите си, защото исках търсех признание от тях. Никога не съм се връщала вкъщи с пиърсинг или татуировка. Винаги бях определяна за шофьор. В гимназията бях изгубила ума си по момче, но не съм ходила по партита, така че никога не бях якото момиче в класа. През уикендите не се забавлявах с приятели, защото имах работа! Все още имам – не мога да не бъда заета.

Имало е период, в който Хъдсън е смятала, че ще бъде поп звезда! „Мислех си, че музиката ще бъде моя път – светът на попа. Но в училище участвах в няколко мюзикъла и това беше.“

20-те ѝ години са били истинско предизвикателство, особено когато се омъжи и стана майка, докато получаваше роли във филми. „Беше твърде много. 20-те ми години бяха като магистрала към превръщането ми във възрастен. Нещата се поуспокоиха през 30-те ми… съвсем малко!“.

Фото: Instagram/@earthward09

Redaktor2 Author