Кейт Мос преборва алкохолизма в клиника

През лятото излязоха изявления, според които Кейт Мос и нейният 30-годишен приятел Николай фон Бисмарк имат планове да създадат семейство. Николай се подложи на лечение в една от най-добрите клиники в САЩ, където да го излекуват от вредните му навици. Изглежда, че към същото прибягва и Кейт, която също се твърдеше, че има проблеми с алкохола и наркотиците. По думите на едно британско издание манекенката доброволно постъпва в клиника в Тайланд, в която да пребори алкохолизма си.

Един от най-известните пациенти на това болнично заведение е рок музикантът Пийт Дохърти – бившият съпруг на Кейт. Съобщава се, че миналата седмица Мос е заминала за Тайланд заедно с група приятели, които да я подкрепят. Източници разкриват, че красавицата е готова кардинално да промени живота си, за да може да забременее и да роди дете на Николай.

За връзката на Кейт Мос и Николай, който е праправнук на Ото фон Бисмарк, се разбра преди две години. За първи път двойката се появи пред камерите през юни 2016 година. В края на юли стана ясно, че влюбените са се сгодили.

Фото: Instagram/@katemosslatest

Redaktor2 Author