Кейт Мидълтън с изненадващо посещение в King’s College Hospital

Херцогинята на Кеймбридж се запозна с пострадалите при последната терористична атака в Лондон на изненадваща визита в болницата King’s College Hospital. Кейт Мидълтън (35) пристигна в югоизточен Лондон малко преди 14:00 часа, за да прекара малко време с оцелелите след атаката в Манчестър на 3 юни.

Общо 14 души са били откарани в болницата, седем, от които в критично състояние. Съпругата на принц Уилям беше облечена в тъмносин костюм. Директорът на болничното заведение Ник Моберти и Джулия Уендън я посрещнаха. Тя имаше възможността да разговаря с няколко членове на медицинските екипи, които са работили в нощта на атаката. Херцогинята прекара време и с тези, които продължават да се възстановяват в болницата.

Кейт Мидълтън е последният член на британското кралско семейство, която изрази подкрепа към пострадалите и медицинските лица, спасили живота на някои от тях. Миналата седмица принц Чарлз и херцогинята на Корнуол посетиха пациентите и медицинския екип в Royal London Hospital в Уайтчапел. Преди това кралицата и принц Уилям пътуваха до Манчестър, за да се срещнат с пострадалите при експлозията на 22 май, която отне живота на 22 души.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

hello Author