Кейт Мидълтън роди третата рожба на принц Уилям

Кейт Мидълтън и принц Уилям станаха родители за трети път! Щастливата новина беше съобщена от двореца Кенсингтън в Twitter. Официалното изявление гласи: „Нейно кралско височество херцогинята на Кеймбридж роди син в 11:01 часа. Бебето тежи 3,8 кг. Херцогът на Кеймбридж присъства на раждането. Нейно кралско височество и детето й са добре.“

IT IS A PRINCE?

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Втори туит в социалната мрежа съобщи: „Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, принц Хари и членове на двете фамилии бяха информирани и са щастливи с новината“.

Вестта дойде часове, след като стана ясно, че херцогинята (36) е била приета в Lindo Wing в болницата St Mary. Малкият принц е пети подред за наследяване на престола и е шести правнук на кралица Елизабет II и принц Филип. Неговата титла ще бъде Негово кралско височество принц на Кеймбридж.

Новият член на британското кралско семейство е по-малкото братче на принц Джордж и принцеса Шарлот. Те ще бъдат сред първите, които ще се запознаят с него. Новината за раждането на третата рожба на херцозите на Кеймбридж беше оповестена веднага, след като членовете на кралското семейство бяха информирани.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author