Кейт Мидълтън очарова в пастелно синьо

За пореден път херцогинята доказа, че е една от най-стилните кралски особи. На посещението си в болницата на King’s College Кейт Мидълтън отново демонстрира безупречен стил, въпреки дъждовното време. Този път тя беше избрала палто на марката Seraphine в пастелно синьо и елегантни обувки в по-тъмен цвят.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Бременността се отразява отлично на съпругата на принц Уилям, която изглеждаше в перфектно здраве. Майката на Джордж и Шарлот бе заложила на естествен грим, който подчертаваше  блясъкът и красивите черти на лицето й. Сенки за очи в кафявата гама, нежно розово червило и малко спирала бяха напълно достатъчни на Кейт за да постигне натуралния си, свеж вид. Косата на херцогинята беше прибрана в стилна конска опашка. Тя разговаряше с лекарите и техните пациенти и успя да научи повече за женското душевно състояние по време на бременност.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Тази тема е от специално значение за кралската особа, а и самата тя често се включва в инициативи за подкрепа на психичното здраве. Тази седмица е много натоварена за Мидълтън, която във вторник трябваше да изнесе реч и в Roe Green Junior School. Там тя представи нов уебсайт, който учителите от основните училища могат да използват, за да информират учениците си за значението на менталното им състояние. Херцогинята изглеждаше великолепно в синьото си палто на Sportmax и с елегантния си шал на Beluah London. Тя завърши стилния си вид с тъмносини обувки с токчета на Rupert Sanderson.

Фото: Instagram/@housewindsor

 

Redaktor2 Author