Кейт Мидълтън обсъди възможността да има още едно бебе

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са горди родители на 3-годишния принц Джордж и 2-годишната принцеса Шарлот, но изглежда има вероятност малчуганите да имат още едно братче или сестриче.

На първия ден от кралската си обиколка в Полша и Германия, Кейт Мидълтън и принц Уилям обсъдиха възможността да имат още едно дете, след като получиха подарък за новородено на събитие във Варшава.

Witaj Polsko! The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte arrive in Warsaw for #RoyalTourPoland??

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Джулия Ястребска, която е основател на една от технологичните компании на събитието, разкри, че Кейт е направила закачлив коментар. „Връчихме на херцогинята подаръци за принц Джордж и принцеса Шарлот, а тя отвърна, че ще се наложи да имат още бебета и се засмяха“.

Преди да си тръгнат, херцозите на Кеймбридж прекараха време с полски студенти, които се обучават на територията на Обединеното кралство. Когато беше помолен за селфи, принц Уилям се пошегува, че е „алергичен“ към тях, но се съгласи на снимка.

Фото: Instagram/@kensingtonroyal

Redaktor2 Author