Кейт Мидълтън „обмисля“ да роди третата си рожба в дома си

Бременната Кейт Мидълтън сподели, че обмисля вариант да посрещне третото си дете на бял свят в собствения си дом. По информация на The Express херцогинята е споделила пред приятели, че „с удоволтвие“ би родила в компанията на принц Уилям или в двореца Кенсингтън в Лондон или в „Анмър Хол“ в Норфолк.

Кейт роди сина си принц Джордж и дъщеря си принцеса Шарлот в Lindo Wing на болницата St Mary в Падингтън. Въпреки че и двете раждания са преминали безпроблемно, кралските особи искат да избегнат целия медиен хаос, който съпътства този личен за тях момент.

В случай че херцогинята на Кеймбридж изпълни идеята си, това няма да бъде първият път, в който член на кралското семейство ражда в дома си. Кралица Елизабет II е родена с цезарово сечение в дома на дядо си – лондонската къща се намира на 17 Bruton Street, Мейфеър. Самата съпруга на принц Филип посрещна синовете си принц Чарлз, принц Андрю и принц Едуард в Бъкингамския дворец, докато дъщеря ѝ принцеса Ан, беше родена в Clarence House, където в момента живеят принц Чарлз и съпругата му Камила.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author