Кейт Мидълтън излезе отпуск по майчинство до есента

Официално херцогинята на Кеймбридж излезе отпуск по майчинство и няма да се завърне към официалните си ангажименти преди есента. Възможно е да имаме възможността да видим Кейт Мидълтън да присъства на семейни поводи през пролетта и лятото, но не и по работа. Основният ѝ приоритет ще бъде отглеждането на принц Джордж (4), принцеса Шарлот (2) и новото кралско бебе.

Не е изключено Кейт да присъства на събития като парада Trooping the Colour през юни, да уважи рождения ден на кралица Елизабет II или да посети едно от летните партита в градините на Бъкингамския дворец. Очаква се още да бъде сред гостите на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май месец, която ще се състои едва няколко седмици след раждането.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Вчера херцогинята изпълни последния си официален ангажимент преди да роди третата си рожба. Заедно със съпруга си принц Уилям, Кейт посети събитието на SportsAid в лондоския Olympic Park. Кейт имаше възможността да наблюдава как принц Уилям играе баскетбол от инвалидна количка.

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

По-късно през деня кралската двойка посети и St Luke’s Community Centre, където помогнаха за приготвянето на храна за Commonwealth Big Lunch. Там Мидълтън разкри, че децата ѝ обожават да участват в приготвянето на тестото за пица. „Харесва им, защото могат да си цапат ръцете“, допълни херцогинята.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author