Кейти Пери разглежда 2017 като успешна година

В последните дни на 2017 Кейти Пери си направи равносметка за почти изминалата година. Поп звездата, която вчера пусна видеоклип към песента си Hey Hey Hey, написа послание до феновете си в Instagram.

TOMORROW

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

„Разсъждавам за годината, която придаде ново значение на победата за мен. И дефиницията за победа тази за мен година беше просто щастие и благодарност. Тази година ме накара да ценя повече от всякога моите слушатели, моите KatyCats – без значение дали сте с мен от I Kissed A Girl или сте започнали да бъдете с мен едва от Swish Swish“, написа тя.

katy-claus is coming down ur chimney tomorrow with a visual gift ok

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

„Смирена съм от факта, че продължавате да ми давате вечерите си навън, за да се свързвам с вас на живо в целия свят и да ми напомняте за мястото в сърцата ви, където пазите всички тези песни. След година на възходи и падения (помнете, всичко е приключение) исках да изпратя 2017 година със забавно, триумфално, сладко парче. Hey Hey Hey е една от любимите ми песни от Witness. Тя олицетворява борбения дух, който винаги искам да можете да намирате вътре в себе си и да го виждате в мен. Весели празници. Ваша, Кейти.“

Фото: Instagram/@katyperry

Redaktor2 Author