Кейти Пери за депресията и справянето с нея

В последното си интервю за Vogue Australia Кейти пери обсъди въпроси, вълнуващи феновете й като любовта, славата и психическото здраве. Тя никога не се е притеснявала да отговори открито за живота си, дори когато става въпрос за състоянието й на депресия.

„Имах пристъпи на депресия и сърцето ми беше разбито миналата година, защото несъзнателно отдадох голямо значение на реакцията на публиката, а тя не реагира по начини, по който очаквах… което разби сърцето ми“, сподели Пери за отзивите, които получи за алббума си Witness (2017).

Миналата зима певицата посети Hoffman Institute, където потърси помощ за личното си израстване. Продължава да твърди, че съкрушителното чувство, което изпитваше, в комбинация с отварянето към по-голяма сила й дават нова основа.

Оттеглянето действа като рестарт за Пери, която вярва, че „по същност и метафорично казано, всички ние сме компютри. И понякога хващаме тези вируси чрез нашите родители или чрез грижите, които са или не са полагани за нас.“ Тези токсимки тенденции могат „да започнат да се проявяват в поведението ни, в нашия възрастен модел, във връзките ни“.

Още от началото на оттеглянето, Кейти е готова да „се освободя от всичко, което ми пречи да бъда най-абсолютна същност“.

Фото: Instagram/@kattyperry

Redaktor2 Author