Катрин Зита-Джоунс сподели очарователна снимка на сина си от бала

Катрин Зита-Джоунс отпразнува важен семеен празник – синът й Дилан отиде на училищния си бал! По-голямото дете на Майкъл Дъглас и Катрин е почти на 18 години и скоро ще завърши гимназия, преди да продължи образованието си в колеж.

Актрисата публикува очарователна снимка на 17-годишната си гордост, както и кадър, на който позира със съпруга си и Дилан. Синът й изглеждаше невереоятно в смокинг с папийонка!

За никого не е тайна, че семейство Дъглас споделят впечатляваща връзка помежду си. По всичко си личи, че децата на Майкъл и Катрин вървят по техните стъпки. Както Дилан, така и дъщеря им Карис обичат да се занимават с различни видове изкуство. Катрин сподели: „Те са добри. Всяка година заминават на летен лагер, участват в три мюзикъла и театрални постановките и им харесва. Аз прекарах чудесен живот в този бизнес, така че мога само – ако искат да се ззанивамат с това, знаят трудностите и процента на успелите и неуспелите. Смятам, че имат – че притежават таланта и знам, че имат желанието“.

Фото: Instagram/@catherinezetajones

Redaktor2 Author