Катрин Зита-Джоунс разстроена от обвиненията за сексуален тормоз срещу съпруга ѝ

Катрин-Зита Джоунс сподели, че обвиненията за сексуален тормоз отправени към съпруга ѝ, Майкъл Дъглас, истински я разстроили. „Всичко, което е грешно или лъжа, би изненадало всеки,“ заяви актрисата пред Speaking to the Mirror в защита на половинката си.

По-рано този месец съпругата на Дъглас отрече всички твърдения още преди да бъдат разгласени публично. Тя заяви, че в думите на „жертвата“ няма капка истина и всичко, което казва, е пълна измислица.

Катрин подкрепи решението на Майкъл да говори за проблема и да обясни какво всъщност се е случило. Жената, която работила за известния киноактьор, го обвини в използване на неприличен език и сексуален тормоз. Според нейната версия, той дори й съсипал репутацията.

Като отговор на тези нападки, Дъглас призна, че понякога езикът му може да бъде по-остър, но целта му никога не е била да обиди някого. Звездата напълно отрече твърдението, че по някакъв начин е навредил на кариерата на служителката си. „Тя работеше върху развитието на компанията ни, а по това време не можех да видя никакви подобрения в тази област. Ако ме бяха попитали дали си върши работата както трябва, щях да бъда честен. Никога не съм искал да я засегна лично“, Майкъл оправда действията си.

Съпругът на Катрин изрази разочарованието си от случилото се – за него най-трудната част била да погледне семейството си след подобни обвинения. 73-годишният носител на наградата „Оскар“ се притеснява как скандалът ще се отрази на децата му. „Те са изплашени и се чувстват много неловко от ситуацията“, сподели разтревоженият баща.

Фото: Instagram/@catherinezetajones

Redaktor2 Author