Катето Евро и Maxi Velingrad в най-новите тенденции за петзвездни изживявания

Изключителната актриса и кулинарка Катето Евро ще забавлява гостите на Maxi Velingrad Park Hotel & SPA на 26 май. Нейното елегантно присъствие е част от новите тенденции сред 5-звездните хотели – да предлагат на своите гости не само услуги от най-висок клас, но и да им създадат допълнителна емоция, да ги накарат да се почувстват специални.

Естествено, когато звезда от ранга на Катето Евро реши да сподели с гостите едни от най-вкусните си ястия при това гарнирани с много смешни и тъжни истории от живота й, забавлението е гарантирано! Всички присъстващи ще имат възможност да се насладят на страхотни специалитети от книгата ”Тетрадка за рецепти и спомени”.

Maxi Velingrad  ви очаква за тази незабравима среща с влюбената в живота, киното и добрата храна Екатерина Евро.

Също така обещава да ви потопи в петзвезден лукс, релаксираща атмосфера и още много  приятни и зареждащи емоции и събития. Календарът на хотела е разнообразен и има за всеки по нещо. На 2 и 3 юни за всички, които търсят специално изживяване за цялото семейство, Maxi Velingrad Park Hotel & SPA предлага – полет с балон, йога за душата и емоциите с Христина Митовска, ритрийт по хранене с д-р Райна Стоянова и целодневна детска анимация за най-малките.

За почитателите на добрата физическа форма от 14 до 17 юни ще се проведе тренировъчна програма Body Transformer с популярния трикратен републикански шампион по кикбокс, инструктор по аеробика – Тае Бо и международен презентър по KombatXtream Мартин Гаджев.

Maxi Velingrad Park Hotel & SPA е съчетание от планински климат с пречистващата сила на  лековитите минерални води и място, което освен петзвезден лукс ще ви осигури пълно спокойствие и ще зареди тялото и душата ви с нова енергия.

hello Author