Камерън Диас разкри защо се оттегли от Холивуд

Калифорнийската актриса Камерън Диас сподели пред гостите на Гуинет Полтроу на събитието ѝ Goop Wellness Summit, че избягва светлините на прожекторите заради нежеланието ѝ непрестанно да пътува заради работата си.

Авторката на The Body Book се наслади на заслужена почивка от кариерата си и откри любовта в лицето на музиканта от групата Good Charlotte – Бенджи Медън. След 7-месечна връзка двамата се ожениха през януари 2015. Актрисата призна, че не е бързала със сватбата.

Мисля, че просто не бях срещнала съпруга си още. Преди имах гаджета, но има огромна разлика между съпрузите и гаджетата. А аз имам съпруг, който е мой партьор в живота и във всичко“, обясни тя.

Камерън добави, че с Бенджи са пълни противоположности, но се допълват. „Много сме различни, но споделяме еднакви ценности.“ Американската красавица сподели, че Бенджи се отнася с нея като с равна във връзката. „Никога не съм преживявала подобно нещо преди. Никога не съм била обичана по този начин. Всеки ден се вглеждам в него и ме вдъхновява – той работи толкова усърдно. Късметлийка съм.“

Фото: Instagram/@cameronxdiaz

hello Author