Йордан Йовчев, Андреа и Дара влизат в „Столичани в повече“

Гимнастикът-легенда Йордан Йовчев влиза в „Столичани в повече“ този петък, 23 март от 21:00 ч. по bTV. Световният и вицеолимпийски шампион се превъплъщава в ролята на охранител от НСО. В четвъртия епизод на сериала зрителите ще видят още две любими звезди в актьорско амплоа – Андреа като водеща на сватбената церемония и Дара като себе си.

Четворният сватбен ден и приключенията около него са основна тема в новия епизод. Съвсем очаквано, нещата няма да се подредят както са били планирани. Зухра продължава да бъде обстрелвана с въпроси за своето минало от страна на семейство Чеканови. Никой от тях не е наясно дали родителите й ще присъстват на сватбата. Междувременно, Радко и бъдещата му съпруга тръгват с човека на НСО,  въпреки притеснението на Рангел и Гълъбина.

1 (8)
1 (3)
1 (4)
1 (6)
1 (9)
1 (12)
1 (7)
1 (11)
1 (5)
1 (15)
1 (10)
1 (14)
1 (16)
1 (17)
1 (13)
1 (19)
1 (18)

В това време, Славея и Йордан уреждат довършителните приготовления по сватбата. Те наемат популярен изпълнител специално за случая, като тя ще бъде изненадата на вечерта.  НСО вече са локализирали цялото село, като причината е сватбата на българин с бежанка. Локализират кръчмата на Пацо, като уведомяват, че към Извор пътуват хора от най-високо държавно ниво, специално за случая.

И след първите три епизода сериалът затвърждава позицията си на най-гледания български сериал в новата история на телевизионното кино, сочат данните на ГАРБ (единствената пийпълметрична агенция, преминала независим одит) . Третият епизод събра пред екрана на bTV 57 процента повече от всички гледащи спрямо втората по гледаемост телевизия в същия часови интервал.  За периода 1-18 март „Столичани в повече“ е на първо място сред българските сериали и на 2-ро като цяло за сериалите след „Сега и завинаги“.

hello Author