Изкуството да празнуваш

Има ли по-вълшебно време от края на годината? Празничният дух е в своя вихър: на всеки ъгъл сияят светлини, въздухът е изпълнен с добро настроение. Не е случайност, че “Moët” се римува с “fête” (парти, празник), защото през 2017 г. Марката ще внесе своето уникално savoir-fête – изкуството да празнуваш, в коледните и новогодишни празненства и събития по целия свят. По ежегодна традиция Moët & Chandon отбелязва празничния сезон с искрящата колекция Golden Sparkle, чиято звезда е лимитираната бутилка за края на 2017 г. Moët Impérial Golden Sparkle.

КОЛЕКЦИЯ Moët & CHANDON Golden Sparkle

Тази година Moët & Chandon ни демонстрира изкуството да празнуваш и се фокусира върху магията на сезона. Колекцията Moët & Chandon Golden Sparkle сияе с енергията на последния #moetmoment от годината!

В сърцето на всичко е лимитираната бутилка Moët Impérial Golden Sparkle. С искрящите си златни оттенъци и елегантни ефекти, тази звезда изгрява с неочаквано и луксозно присъствие – перфектно за всяко празненство, коледно или новогодишно парти, или събитие. Тази изключителна, празнична лимитирана бутилка крие емблематичното шампанско на Moët & Chandon – Moët Impérial. Експлозията от блестящи балончета идеално подхожда на топлината, щедростта и настроението на сезона.

Споделете елегантността на празничните дни с Moët Impérial в празнична Golden Sparkle Кутия, съдържаща бутилка от 750 ml. Блясъкът на изумителната празнична кутия е подарък, който би впечатлил всеки.

Лимитираната колекция Moët Impérial Golden Sparkle Jeroboam е една от най-впечатляващите идеи за празничния сезон. Нищо не може да се сравни с фойерверките от златни искри в стилната опаковка от елегантни златни листа. Големият и дързък формат е символ на смайващото въодушевление, което кипи отвътре!

 

HyperFocal: 0

Moët Impérial – БЛЯСЪКЪТ НА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНЕНСТВА НА 2017

Създадено през 1869 г., Moët Impérial олицетворява уникалния стил на марката, който се отличава с ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Moët Impérial има елегантен златист цвят със зелени оттенъци. Впечатляващият му букет крие ярко присъствие на зелени ябълки и цитрусови плодове, свежест на бели цветя и елегантни нотки на бриош и ядки. Moët Impérial притежава богата палитра, която комбинира пищните вкусове и аромати на плодове с бяла сърцевина (круша, бяла праскова, ябълка), съблазнителната нежност на елегантни балончета и меката жизненост на цитрусови плодове и грозде.

 

 

hello Author