Зуека и Рачков връчиха първите фризьорски награди You Are The First

На пищна церемония в зала EFE на столичния хотел Маринела, бяха отличени първенците във фризьорската професия. Собственикът на Christian Of Roma, бе подготвила изискана вечеря за гостите си.

Най-вълнуващата награда – „Почетна грамота” за постижение на годината бе дадено на рекордьорката на Гинес Ваня Иванова. Чаровницата от Пазарджик е част от техническия екипна BES, Милано, представен от Christian Of Roma. Тя прослави България със своя талант и упорство! 6 месеца подготовка, 8 часа без храна и вода, 330 вдигнати коси, нито една дисквалифицирана прическа и безвъзмездната подкрепа на приятели и колеги, носят на първата за тази вечер призьорка признанието за рекорд на Гинес. Тя ще получи „Почетна грамота” за постижение на годината. Дами и господа, силни и напълно заслужени аплодисменти за Ваня Иванова! Наградата й бе връчена от репортера на господари на ефира Илиян Велков.

Награда специална значка за благотворителност получи италианския гримьор Рене Бонанте. Години наред той създава визии и гримира жените, преминали през химиотерапия, за да могат да са пълноценни в своето ежедневие. Неговата кампания „Грим за една усмивка” е посветена на именно на тях. Той е създател на хитови визии за театъра, киното и светските издания. Наградата му бе връчена от Евгени Минчев.

В категория Alfaparf – Фабрика за цветове почетната статуетка You Are The first грабна Оля Николова от София. А наградата й връчи Едуардо Паудо – главен техник на Alfaparf. Оля получава и правото на участие в международния конкурс за цвят на Alfaparf, както и взможност за участие в международно шоу, заедно със стилист на същата компания.

В категория BES отличник е Стефан Пондев от Казънлък. Статуетката му бе връчена лично от президента и собственик на компанията Серджио Фреголи.

Скот Фос, който оглавява платформата за международни трейнъри и арт директор на Sexy Hair зарадва Маритяна Господинова от Стара Загора със статуетка в категория Sexy HairExpress yourself и с новината, че ще се обучава в академията на Sexy Hair в Калифорния.

Зеленте салони бяха отличени в лицето на собственика на Зелен салон във Варна – Веселина Казакова. Статуетката й бе връчена от Винченцо Валенти, експорт мениджър на O-way.

Специалният приз на сп. YOU бе присъден на един от най-младите участници Райя Райчева от София. Самият издател на фризьорската библия Марко Петрели поздрави талантливата фризьорка.

Носителката на титлата Мис България за 1998-а Наталия Гуркова връчи на фризьора Лбен Николов наградата за Фризьорско шоу на годината, а любимият коафьор на Николета Лозанова – Венелин Кондаков – Вени бе отличен за Фешън стилист. Той получи наградата си от звездата на NYFW – Мат Суини – криейтив директор на L`Anza, най-новата марка в портфолиото на Christian Of Roma. След броени дни Вени заминава за Лос Анжелис, където в Академията на Sexy Hair ще изучава най-новото в техниката на стилизирането и подстригването на косата.

kategoria_sexy_hair_Маритяна_Господинова
venelin_kondakov
pocheten_diplom_za_postijenie_na_godinata_Ваня_Иванова
pochetna_znachka_za_blagotvoritelnosy_Rene_Bonante
Luben_Nikolov_Friziorsko_show_na_godinata2
kategoria_zeleni_saloni_Веселина_Казакова
kategoria_mlad_stilist_nagrada_na_sp_You_Райя_Райчева
kategoria_BES_Stefan_Pondev
kategoria_Alfaparf_fabrika_Za_Cvetove_Оля_Николова

Наградите You are The First са посветени на две големи годишнини – 25 години от създаването на Christian Of Roma и XX-а годишнина на Международния фестивал на прическата и красотата, плод на съвместното сътрудничество на Елена Кристиано с Inetrcoiffure България и Стилист Капанов. Самият корифей на ножицата раздаде 23 награди същата вечер.

Специален гост на елегантната вечер бе г-жа Маринела Арабаджиева.

За доброто настроение на гостите се погрижиха талантливите дами от квартет Интро. Елегантен балет, с ръководител Мартин Влахов оцвети нощта в танц и светлина. Публиката аплодира и появата на екипа на Inetrcoiffure България, които обраха овациите на посетителите на престижния фризьорски форум в Осака, както и на шоуто на маестро Саверио Палма.

Церемонията по награждаването е част от Sofia Hair & Fashion show, който се провежда в момента в зала EFE. Партньор на церемонията бяха Катаржина Естейт и водка Norvegia

hello Author