Знаем кога и къде ще се състои сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Официално беше потвърдено, че принц Хари и годеницата му Меган Маркъл ще се оженят през месец май в англиканската църква St George в Уиндзор. По време на брифинг в Бъкингамския дворец секретарят на принц Хари Джейсън Кнауф потвърди избора им на място за големия им ден. Той описа Уиндзорския замък като „твърде специално място“ за Хари и добави, че през 16-месечната им връзка Меган също е прекарала време с него там.

Разбра се още, че кралското семейство ще поеме разходите за сватбата, включително за църковната церемония, музиката, цветята и приема. След като се разкри, че Меган е протестант, стана ясно, че преди сватбата тя ще бъде кръстена. Американската актриса, която ще стане част от британското кралско семейство и към нея ще се обръщат с „Ваше кралско височество“, има намерение да получи и британско гражданство.

Следващите няколко месеца тя ще пътува, за да прекара време със своето семейство и приятели. 36-годишната красавица ще стане и четвъртия патрон на кралската фондация на херцозите на Кеймбридж и принц Хари.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author