Зейн Малик планирал да бъде учител по английска литература

Twitter профилът му е следван от 23 милиона потребители, а в Instagram те достигат до 23,4 милиона. Въпреки огромната фен база на Зейн Малик, той не вярва в социалните мрежи. В последното си интервю звездата от One Direction заяви, че Интернет „отглежда овце, а не лъвове“.

Поп феноменът (24) призна за трудностите, които му носи славата и сподели за „алтернативната си реалност“. В случай че не беше станал световноизвестен певец, той щеше да бъде преподавател, след като придобие необходимата академична степен за английски литература.

„Обичам поезия и обичам да пиша – очевидно, все пак съм текстописец – така че щях да се занимавам с нещо, което отново да ми дава усещането за създаване чрез писане“.

Първият досег на Зейн със славата беше през 2010 година, когато участва в музикалния формат X Factor. В предаването беше сформирана групата One Direction, която впоследствие с превърна в една от най-успешните бой банди в историята на музиката.

През март 2015 той обяви, че напуска групата, защото иска да живее „нормален начин на живот“. Малко след това дебютира със соло сингъла Pillowtalk от албума му Mind of Mine. Преди да пусне следващата си песен, Малик проговори как социалните мрежи влияят на света. „Нелепо е. Дори ъглите на снимките не могат да бъдат по определен начин, защото не е готиния ъгъл, под който да заснемеш снимка“.

Фото: Instagram/@hqzaynmalik

 

Redaktor2 Author