Зейн Малик и Джиджи Хадид проговориха след шокиращата си раздяла

След като бяха във връзка над 2 години Джиджи Хадид и Зейн Малик решиха да се разделят. Бившата звезда от One Direction използва социалните мрежи, за да потвърди слуховете.

В Twitter певецът написа: „Джиджи и аз имахме невероятна, значима, любяща и забавна връзка и аз изпитвам огромно уважение и обожание към Джиджи като жена и като приятел. Тя има невероятна душа. Благодарен съм на всички наши фенове, че уважават това трудно решение и нашето лично пространство на този етап. Искаше ни се тази новина да бъде съобщена първо от нас. Обичаме ви всички“.

Минути по-късно Джиджи сподели своята позиция за раздялата. „Изявленията за раздяла често звучат безлични, защото наистина няма начин в няколко думи да кажеш онова, което двама души са преживели заедно през годините… не само във връзката, но и в живота като цяло. Вечно ще съм признателна за любовта, времето и уроците на живота, които З и аз споделихме. Желая най-доброто за него и ще продължа да го подкрепям като приятел, към когото изпитвам огромно уважение и любов. Колкото до бъдещето, каквото е писано да се случи, винаги ще се случи.“

Любовната история между Зейн и Джиджи започва през ноември 2015, когато Зейн заговаря Джиджи на афтър парти на Victoria’s Secret в Ню Йорк.

Фото: Instagram/@zayn

Redaktor2 Author