Звездата от Destiny’s Child Мишел Уилям разкри за борбата си с депресията

Факт е, че славата не понася на всеки и Мишел Уилямс също е имала затруднения, когато групата Destiny’s Child стават световноизвестни.

По време на участието си в телевизионното предаване The Talk 37-годишната певица открито проговори за борбата си с депресията.

Tons of fun today on @thetalkcbs! Thank you @jaypharoah for joining us and congratulations on your new show White Famous.

A post shared by Michelle Williams (@michellewilliams) on

„Аз съм в една от най-продаваните женски групи за всички времена и страдам от депресия. Когато го съобщих на мениджъра ни (Матю Ноулс) по онова време, благословен да бъде, той ми каза: „Всички вие подписахте сделка на милиони. Предстои ви турне. За какво можеш да бъдеш депресирана?“

„Имах самоубийствени мисли. Намирах се на онова място, където всичко е тъмно и тежко. Защото понякога чувстваш „Аз съм доставчика, аз се грижа за хората. Не се предполага, че трябва да се чувствам по този начин. Какво да правя.“ Исках да се измъкна.“

По-късно изпълнителката благодари на предаването в Twitter, че са ѝ предоставил възможност да говори за депресията си и насърчи последователите си да не се страхуват да търсят помощ.

Фото: Instagram/@ michellewilliams

Redaktor2 Author