Защо Кейт Мидълтън няма право да дава автографи

Херцогинята на Кеймбридж е едновременно приятелски настроена и добронамерена, когато се среща с почитателите на британското кралско семейство по време на официални ангажименти – в миналото дори е позирала за селфи. Но когато я помолите за автограф, тя учтиво ще ви откаже. Заедно с останалите членове на британското кралско семейство, включително принц Уилям, принц Хари и кралица Елизабет, Кейт има забрана да предоставя подписа си на членове на обществото, заради опасността той да бъде фалшифициран впоследствие.

Принц Чарлз отказва тези молби с отговора: „Съжалявам, не ми позволяват да направя това“. Въпреки че през 2010 година наруши протокола като даде се подписа за автограф за жертва на опустошителните наводнения. Той написа Charles 2010 на лист хартия.

Миналата година принц Хари призна, че „мрази селфита“. Той обясни: „Сериозно, трябва да се отървете от този навик. Знам, че сте млади, но селфитата не са хубави. Просто си направете нормална снимка!“.

Междувременно кралица Елизабет също призна, че намира за „смущаващо“ и „странно“, когато пред нея има океан от хора, които опитват да си направят селфи с нея. Нейно Величество смята за проява на лоши маниери от страна да доброжелателите да гледат в екраните си, докато тя прави публична изява.

Разбира се, това ще бъде съвсем ново преживяване за годеницата на принц Хари – Меган Маркъл, за която предстои да учи много, след като съвсем скоро ще се присъедини официално като член към кралското семейството.

Фото: Instagram/@housewindor

Redaktor2 Author