Заблести: Koлекцията MAC Snow Ball 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr

Ако досега всички празнично украсени магазини, милиони светлинки и дори и Марая Кери и All I Want For Christmas Is You не са успели да те настроят на уютна коледна вълна, коледната колекция на MAC Snow Ball не приема не за отговор.

Сякаш не цветни пигменти, а звезден прах е заключен в същността на продуктите – в тази колекция нищо не е обикновено, умерено или срамежливо. Желанието да го посипем по себе си започва с блестящите пудри, които могат да се нанасят върху цялото лице с голяма пухкава четка за цялостен озарен вид, или с малка гъста (дори леко влажна!) четчица на върха на скулите за интензивен блясък, и продължава със сатенените на допир, мощно разпръскващи искри върху клепача, сенки в луксозни бонбонени цветове. Когато стигнем до устните, MAC Snow Ball диктува те да са пищни. Неутрални целувки? Да, но задължително с металически блясък! Пурпурни? Но в абсолютно най-разкошните му тонове – огнено червено-оранжево и бордо! И когато отдаваме внимание на клепките, трябва да ги подчертаем достойно, защото те отварят вратата на магията, която струи от погледа ти. Изкусвените мигли са последният елемент на великолепие с позлатата си и брокатената си природа.

И ако досега искаш всичко за себе си (напълно те разбираме, всичко Snow Ball е перфектният подарък от мен за мен), почакай да видиш лимитираните коледни китове, които ще зарадват и най-големите глезани и бюти маниаци. Защото освен с пресовани снежинки, колекцията е заключила съкровищата си във великолепно богати опаковки, които стоплят сърчицето въпреки заскрежения дизай.

Да, тук никой не говори за устояване!

Текст: Виктория Бенчева

Снимки: PR

Redaktor2 Author