Жени Калканджиева, Александър Сано и петдесет артиста част от зрелищния спектакъл на BEDROOM BEACH

Стартът на най-еуфоричното и грандиозно събитие за Лято 2018 – откриването на клуба, за който всички говорят – Bedroom beach  може да се опише само с три думи: ексцентричност, феноменалност и мащабност.

Най-луксозният клуб на Балканите даде старт на сезона в компанията на десетки звезди сред които Жени Калканджиева, Александър Сано, Славея Сиракова.

Точно в полунощ на 8 юни, над 2500 души притаихa дъх и отправиха поглед към уникалната сцена на Bedroom beach, за да станат свидетели на невиждано по размерите си ексклузивно шоу. Зрелищният спектакъл тази година надмина всички очаквания и излезе извън рамките на пищността, защото това лято ще бъде, като никое друго досега. Нощта се превърна и в своеобразен дебют за Златка Райкова, която беше кулминацията на шоуто. За първи и единствен път тя се изяви на сцената на клуба като певица. След блестящото си представяне в шоуто „Като две капки вода“ с руси дължи плитки и сексапилна видия, тя изпълни микс от няколко световни хита.

По време на официалното откриване резидентите на клуба Vasco C, Dimo BG, C-Fucion бяха подготвили взривоопасна комбинация от музика, допълнена по перфектен начин от  Vera Russo и над 50 танцьора на сцена. Безапелационният ритъм на първият морски уикенд се гарантира от най-добрите DJ имена, които  осигуриха на гостите разтърсващо преживяване. Темата на авангардното парти бе обвита в пълна мистерия до самото начало на нощта. Създателите на клуба бяха избрала стилистиката на „Burning man“ за основен акцент на вечерта. Креативният екип на Донка Боева и Галя Христова създадоха един „нереален“ свят от музика, светлина, танци и визия, който може да се случи само на морския бряг. Най-красивите и изкусителни създания вплетоха енергиите си в пленяваща магия, която завладява сърцата за цяло лято.

И това лято клубът, който налага световните стандарти в забавлението у нас, ще предложи безкомпромисно качество на своята музикална програма. Manuel Riva, Consul Trainin, Mahmut Orhan, Crazibiza са само част от водещите имена на международната клубна сцена, които ще застанат зад пулта на Bedroom beach през лято 2018.

Летните R&B емоции на сцената ще бъдат гарантирани от цяло съзвездие артисти, сред които 100 Кила, Гери-Никол, Криско, Тита, FO, Павел и Венци Венц. Bedroom beach ще бъде домакин и на серия ексклузивни събития, които ще поставят началото на нов етап, в неговата амбиция за челните класации в Европа.
Фото: Иван Ерменков

hello Author