Енрике Иглесиас сподели очарователно видео с бебето си

Всеки ден човек трябва да намира повод да се усмихне, но днес ние сме готови да ви го предложим! Енрике Иглесиас публикува видеоклип в официалния си Instagram профил с дъщеричката си Люси. Изпълнителят обсипва бебето си с целувки!

can't get enough of my sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Миналия декември Енрике (42) и приятелката му Анна Курникова станаха родители на близнаците Люси и Никълъс. Въпреки че испанецът не потвърди кой от близнаците участва във видеото, по всяка вероятност това е Люси, защото лигавничето на бебето е покрито с розови пеперудки.

Певецът призна, че не може да се нарадва на съкровището си. Във видеоклипа той прошепва „Обичам те“ в кратка пауза между целувките. Бащата шегувито преправи гласа си като изимитира този на дъщеря си и каза: „Не, татко, не ме целувай толкова много“.

Изглежда, изпълнителят на Hero обожава да бъде баща. Майка му Изабел Прайслер разкри, че той е „необикновено щастлив“. Сестрата на Енрике – Тамара Фалко Прайслер призна: „Люси прилича повече на Анна – тя е блондинка със сини очи, а Нико изглежда повече като Енрике“.

Фото: Instagram/@enriqueigleisias

Redaktor2 Author