Енрике Иглесиас и Анна Курникова посрещнаха близнаци

Тази година Коледа дойде по-рано за Енрике Иглесиас! Изпълнителят на Bailando стана баща за първи път! 42-годишният певец и дългогодишната му любов Анна Курникова посрещнаха близнаците Никола и Люси на бял свят! Анна е родила на 16 декември. Двойката, която ревностно пази личния си живот, дори пропусна сватбата на полусестрата на Енрике – Ана Бойер, за да запази бременността в тайна. Смята се, че бившата тенис звезда (36) е родила в Маями.

През 2011 Анна сподели желанието си един ден да създаде семейство. „Абсолютно искам да имам деца, без значение дали са мои или осиновени. Обичам да се грижа за хората“, призна бившата спортистка.

Енрике и Анна, които се запознават на снимачната площадка на музикалното видео към песента му Escape, са заедно от 2001. Колкото до брака, синът на Хулио Иглесиас сподели това лято: „И така сме щастливи. Идва момент, в който си с даден човек от толкова време, че вярвам, че сте като женени. Предполагам единствената разлика е, че не сме извървели пътеката до олтара“.

Иглесиас добави: „Никога не съм смятал, че бракът ще промени нещо. Може би защото моите родители са разведени, но не мисля, че обичаш някого, заради лист хартия. И в днешно време не е табу да имаш деца с някого и да не сте женени. Това, което прави разликата, е дали си добър родител“.

Фото: Instagram/@ juntahispana

Redaktor2 Author